Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen? Dan hebben we voor jou de Bier – Adventskalender. Deze box bestaat uit 24 fles/blik bier in een stevige doos. Geselecteerde bierbrouwerijen uit diverse landen met verschillende smaken en type bier zijn in deze box vertegenwoordigd. Van een Blond- tot een Stout bier en van een Sour- tot een Porter bier zijn allemaal in deze box vertegenwoordigd. In deze de Luxe box vind je 24 verschillende, speciaal geselecteerde bieren voor de echte bierliefhebber. Iedere fles is apart verpakt en voorzien van een nummer met de corresponderende dag van de Advent. De prijs van deze Adventskalender de Luxe is € 99,- (excl verzendkosten). Je kunt de Bier – Adventkalender hier bestellen. Uitlevering is medio november.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen? Dan hebben we voor jou de Bier – Adventskalender. Deze box bestaat uit 24 fles/blik bier in een stevige doos. Geselecteerde bierbrouwerijen uit diverse landen met verschillende smaken en type bier zijn in deze box vertegenwoordigd. Van een Blond- tot een Stout bier en van een Sour- tot een Porter bier zijn allemaal in deze box vertegenwoordigd. In deze standaard box vind je 24 verschillende, speciaal geselecteerde bieren. Iedere fles is apart verpakt en voorzien van een nummer met de corresponderende dag van de Advent. De prijs van de Adventskalender Standaard is € 65,- (excl verzendkosten). Je kunt de Bier – Adventskalender hier bestellen. Uitlevering is medio november.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je Bier – Adventskalender samen te stellen met bieren die wij in ons assortiment hebben. Meer info? Neem dan contact met ons op.