Whisky-Adventskalender 2024

(6 klantbeoordelingen)

99.95 incl. btw

Ook dit jaar is er weer een Whisky-Advent kalender. Deze zal bestaan uit 24 samples (3cl) van met zorg geselecteerde whiskies.
In de advent kalender vind je Single Malt, Grain en Blended Malt Whisky gerijpt op Sherry, Bourbon, Port of andere vaten. Laat je iedere dag verrassen met een nieuwe smaak.
Zoals jullie van ons gewend zijn besteden wij het het volledige bedrag aan kwaliteit whisky’s en zal er dus geen ‘fancy’ doos om de advent kalender zitten. Je ontvangt 24 samples van 3cl met het nummer van de dag en een whiskybase.com nummer. Hier kun je opzoeken welke whisky je hebt geproefd. Uiterlijk 15 november beginnen we met uitleveren cq te versturen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Categorieën: , , , , ,

6 beoordelingen voor Whisky-Adventskalender 2024

  1. Jasper Janssen

    Lekkere whiskey

  2. Herman

    Een heerlijke sortering kwalitatieve whisky’s, waarmee je tot aan de feestdagen veel plezier beleeft. Wie weet daarna genieten van een heerlijk kerstcadeau.

  3. PeBlo

    Vorig jaar mooi op tijd begonnen maar helaas voor de Kerst al klaar. De ene whisky nog lekkerder dan de andere. Smaken verschillen maar er zat voor mij geen enkele mindere whisky tussen.

  4. Jos

    Een breed palet aan verrassende en afwisselende whisky’s! Goed samengesteld.

  5. Manon

    Ik heb deze adventkalender vorig jaar aan mijn man cadeau gegeven. Een shot in de roos! Hij was heel enthousiast over de grote verschillen in smaak van de whisky. Ook dit jaar weer eentje besteld.

  6. Muriel Snijders

    De whisky adventkalender van vorig jaar was een regelrechte voltreffer. Dus ik heb meteen die van 2024 als pre-order besteld. Gezellige en smaakvolle momenten gegarandeerd!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *